Yenki Derm

Yenki Derm Цена, в Аптеките, Къде да купя?, Lilly, Мнения БГ мама, Измама?, Как се приема?

4.7/5 - (19 votes)
50% ОТСТЪПКА

Само на официалния сайт

Какво е Yenki Derm?

Yenki Derm е иновативен крем, специално разработен за хора с псориазис, кожно заболяване, което причинява дискомфорт и неудобство. Формулата на крема включва натурални съставки като яйчно масло, бентонитова глина, екстракт от центела , екстракт от индийска хризантема, пчелен восък и масло от ший, които са известни със своите успокояващи и подхранващи свойства. Когато се прилага, Yenki Derm успокоява раздразнената кожа, намалява сърбежа и подпомага регенерацията на кожата, което води до по-мека и гладка кожа. Кремът има за цел да помогне на хората с псориазис да се чувстват по-комфортно, като осигурява основна грижа и подкрепа за засегнатите кожни участъци.

Предимства от употребата на Yenki Derm

Нашето изследване разкри набор от предимства, документирани от хора в България. Нека сега разгледаме основните резултати, които Yenki Derm може да постигне:

 • Хидратация и подхранване
 • Успокоява раздразнената кожа
 • Подпомага възстановяването на кожата
 • Натурални съставки
 • Предотвратява сухота и обриви

Yenki Derm Състав

Yenki Derm е прецизно подбран от 100% органични съставки, обединяващи присъщата жизненост на природата с експертна проницателност. Пълният списък на съставките е описан в листовката на продукта. Въпреки това, за ваше удобство е предоставен кратък преглед:

 • Бентонитовата глина има силни абсорбиращи свойства, които помагат за извличането на токсините и замърсяванията от кожата. Освен това има противовъзпалително и успокояващо действие, което може да намали зачервяването и раздразнението, свързани с псориазис.
 • Яйчното масло е богато на протеини и незаменими мастни киселини, които помагат за подхранване и овлажняване на кожата. Може да подобри функцията на кожната бариера, да намали сухотата и да насърчи заздравяването на кожни лезии, причинени от псориазис.
 • Екстрактът от Centella (известен също като Gotu Kola) е известен със своите заздравяващи рани свойства. Насърчава производството на колаген, подобрява еластичността на кожата и намалява възпалението, като подпомага възстановяването и регенерацията на увредената кожа.
 • Екстрактът от индийска хризантема има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Помага за успокояване на раздразнената кожа, намаляване на зачервяването и предпазва кожата от по-нататъшно увреждане, причинено от оксидативен стрес.
 • Хиалуроновата киселина е мощен овлажнител, който осигурява дълбока хидратация на кожата. Помага за поддържане на баланса на влагата, намалява сухотата и лющенето и подобрява цялостната текстура и еластичността на засегнатата от псориазис кожа.
 • Маслото от ший е богато на витамини А и Е, както и на незаменими мастни киселини. Има отлични овлажняващи и противовъзпалителни свойства, които помагат за успокояване на раздразнената кожа, намаляване на сърбежа и насърчаване на заздравяването и регенерацията на кожата.

Yenki Derm – Как се приема?

Използването на Yenki Derm е лесно. Задължително е да прочетете внимателно листовката и да следвате стриктно инструкциите. Освен това предоставяме тази информация тук за ваше удобство.

 • Използвайте до два пъти на ден
 • Почистете и подсушете засегнатите кожни участъци преди употреба
 • Нанесете тънък слой от крема върху засегнатите участъци от кожата

Странични ефекти и противопоказания на Yenki Derm

Важно е да прочетете съдържанието на Yenki Derm, преди да го използвате, за да избегнете потенциални алергични реакции към някоя от съставките му. Като цяло, Yenki Derm няма сериозни регистрирани странични ефекти. Някои групи обаче се съветват да го избягват:

 • Деца под 18 години
 • Бременни и кърмачки
 • Лица с известни алергии към някоя от съставките на Yenki Derm
 • Като цяло няма големи странични ефекти, но е важно винаги да четете листовката.
Yenki Derm
Yenki Derm не може да бъде намерен в аптеки, местни магазини или онлайн магазини. Автентичният продукт е достъпен само на официалния сайт на производителя.

 • Хидратация и подхранване
 • Успокоява раздразнената кожа
 • Подпомага възстановяването на кожата

Официален сайт

Yenki Derm Цена – Къде може да се закупи?

За да откриете оптималната цена за Yenki Derm в България, важно е да разгледате официалния уебсайт. Цените за Yenki Derm могат да варират в интернет в зависимост от източника. Избягвайте да купувате от аптеки или Lilly, тъй като това може да не е най-рентабилният вариант. Вместо това, осигурете своя Yenki Derm от официалния сайт за автентичност и най-добрата налична цена, заедно с изключителни отстъпки и промоции. Въведете вашето име и телефонен номер, за да продължите.

Yenki Derm в аптеките

Yenki Derm в момента не се предлага в аптеките, което прави всяко търсене безплодно. Липсата на продукта изключва закупуването му от тези обекти. Следващото попълване на складовете на аптеките се предвижда след 2-3 месеца. Трябва да се отбележи, че аптеките завишават цените, което се отразява неблагоприятно на достъпността на крайния потребител. За най-рентабилно придобиване помислете за поръчка директно от производителя и възползвайте се от текущата промоция, предлагаща 50% отстъпка.

Yenki Derm цена Lilly, Фрамар

Търсенето на цена на Yenki Derm в Lilly или Фрамар е непрактично, тъй като в тези магазини продуктът липсва. Купуването от неофициални източници не се препоръчва поради автентичността и потенциалните проблеми с надценката на цената. За да гарантирате както автентичност, така и рентабилност, обмислете закупуването на Yenki Derm директно от официалния производител. Плащанията се извършват при доставка, като можете да очаквате да получите продукта в рамките на 1-2 дни.

Yenki Derm измама?

Yenki Derm е автентичен, отговарящ на международните и европейски стандарти. Случайни отрицателни отзиви са резултат от покупки от трети страни. Изберете официалния уебсайт, за да се насладите на изключителни отстъпки и да гарантирате оригиналния продукт.

Как да поръчам Yenki Derm?

Процесът на поръчка на Yenki Derm е лесен. Едно от забележителните му предимства е опцията за плащане „Наложен платеж“, гарантираща сигурността на вашата банкова карта. Следвайте тези прости стъпки, за да поръчате Yenki Derm:

 • Отидете на официалния уебсайт на производителя на Yenki Derm.
 • Прочетете цялата информация за продукта, включително инструкции за употреба и клинични проучвания. Попълнете формуляра за поръчка, включително вашето име и телефонен номер (не е необходима поверителна информация).
 • Оператор ще се обади за потвърждение на поръчката и адрес за доставка.
 • Очаквайте безплатна куриерска доставка до 2-3 дни и плащане с наложен платеж.

Yenki Derm Мнения БГ мама, форум, отзиви и коментари

Разглеждайки преживяванията на Yenki Derm в България чрез групи във Facebook и здравни форуми, ние открихме пейзаж от смесени отзиви, с положителни настроения, засенчени от случайна негативност. Трябва да се отбележи, че много от негативните коментари бяха свързани с покупки от продавачи на трети страни. За да намалим рисковете и да гарантираме автентичността, ние се застъпваме за закупуване директно от официалния уебсайт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *